My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

random sangat

trial exam lagi sebulan. kena fokus lebih lagi.

tadi skip kelas petang. sekali-sekala rebel. pasni xnak buat lagi. rasa guilty sgt

bilik bersepah. ada epal empat hari lepas yg da lembik atas meja. pasni nak kemas.

kena jimat duit. laundry kena bayar rm300+, housetrip kena bayar rm80, baju misai yg order kat taemin kena bayar RM22, baju graduate kena bajet tinggi bagi stylo sket, kalau prom tukar jadi dinner biasa nak pergi so kena bayar rm100+

haih. pokai la cani. takleh gi mid valley next month.

tadi lunch makan nesvita 3 peket

masih rasa guilty sebab skip kelas tadi.

pasni nak gi tengok volleyball. moga labah-labah menang.

harini sgt random. saya tegur orang yg random kat facebook chat. skarang sy rasa malu.
dan ternyata org yg random itu tak reply fb chat sy. saya rasa malu berganda.


homework vector menimbun. malam ni kena stay up. sambil dgr lagu playlist yang sama berulang-ulang. bosan. bosan. takde life. tapi nak jadi nerd berjaya. wee~

0 pendapat bernas:

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino