My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

nak jugak!
firstly, tahniah diucapkan kepada:


Farid (batch 12)- Best in Malaysia for AS level computing
& Afroe (batch 11)- Best in Malaysia for A level economics



whoa.. gile ah. dua2 dari house sapphire. haha =p
kalau nak ditengokkan, farid ex-classmate FMP saya. afroe pulak schoolmate saya dulu & sama sponsor. & both of them are my housemates kat kyuem ni. jadi, x mustahil lah untuk sy ikut jejak langkah diorg kan? saya kan 'eju the nerd'! (yeah right)


Haizumawati- Best in Malaysia for A level Further Mathematics


dalam mimpi jelah, eju! x))
masa upsr pun saya study rajin2 sebab saya aim nak jadi top in malaysia.
tak dapat pun. haram baru belajar tambah tolak darab bahagi.
A level further math? rofl! hahahah x)


reach for the sky. and my sky, A for further math pun dah cukup bersyukur.
moga dimakbulkan.amin..=)



p/s: just found out the other top students:

faiz zulbadli- top in the WORLD for A level mathematics
azriff- top in the WORLD for AS level mathematics
soh- top in malaysia for AS level accounting

congratz lah kpd semua. awesome gile =)


3 pendapat bernas:

lol.
kena berangan dulu la,baru dapat kot.

eju

xmau ah berangan. dah puas jadi minah jenin x)

tp ad kwn pnah ckp..kte kna la imagine sesuatu bnda tu..n insyaAllah kta akan dapat..sbb rmai kwn2 musyi yg berangan psal smhg..n skarg diorg dh dpt or dh pnah dpt..

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino