My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

kejutan

sebelum itu, minta sedekahkan Al-Fatihah buat arwah paklong saya yg
baru meninggal dunia rabu lepas. semoga roh beliau dicucuri rahmat..

________________________


minggu ini minggu yg sukar buat emak sy.
macam-macam masalah yg timbul. saya tahu emak sy cuba nampak okey depan anak-anak yg pulang bercuti raya cina. tapi saya tau mak saya sembunyikan kerisauan dia.


sebab seorang 'duri dalam daging' yang kuat menipu, berpura-pura baik depan orang,
dan membuat aib pada orang lain, semua masalah ini timbul. semua orang percayakan dia. padahal dia talam dua muka.


saya pulang ke kyuem dengan hati yg berat utk tinggalkan mak sy dirumah.
nasib baik mak saya tinggal dengan along setiap isnin sampai jumaat.
moga cucu-cucu mak yang comel-comel dapat ceriakan mak dan buat mak lupa semua masalah.


eju sayang mak.='(

3 pendapat bernas:

Hello there,

I’m Azlina from Universiti Sains Malaysia, Penang. I am currently doing a research on Malaysian Bloggers as part of my Masters degree in Social Science (Psychology). Your blog has been selected and I would sincerely be grateful if you can participate in my study. In this research, I am interested to understand more about your blogging experience. If you are indeed 18 years old and above, and willing to spend a few moments of your time to complete a survey to help with my research, please answer the questionnaire in the link below as soon as possible. If you have any questions or concerns about this survey, you may email me at scorpluto35@yahoo.com.

I sincerely appreciate your time and consideration!


http://www.kwiksurveys.com/online-survey.php?surveyID=IJNOIM_a20d967d



Azlina
scorpluto35@yahoo.com


please delete this after done, thanks

emak eju.. ibu tunggal ke.?
hmm. sabar k.

*taktau nak kata apa. :'|

eju

adoi bukan la =.="

abah aku ada lah.. cuma masalah2 x berkaitan sgt dgn abah.. tu yg x mention

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino