My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

embarrassment

'don't forget to knock the door before u enter, ok?'
said the ielts assistant at the registration table.


saya ada speaking test tadi. saya perlu tunggu kat luar bilik yg ditetapkan sampai the person before me keluar dari bilik, barulah saya boleh ketuk pintu dan masuk. nama orang sebelum saya tu hakim.


lalu saya pun berjalan kehulu kehilir menunggu giliran di luar room 2.1.
tiba-tiba seorang perempuan keluar. saya ingatkan perempuan tu memang bernama hakim.
saya tengok dia terus menuju ke girls' toilet. hmm cuak sgt sampai nak buang air agaknye.


lalu saya pun dengan konfidennya ketuk pintu room 2.1 dgn kuat sekali.
lalu saya buka pintu dengan penuh yakin.


'eh, kenapa ramai sangat orang kat dalam room ni?
takkan speaking test beramai-ramai?'


rupanya tersilap room =.="
kat room 2.1 tengah ada class juniors, semua pandang sy dengan muka terkejut.
adoi, malu gile nak mati! hahaha


lalu sy pun berlari balik ke registration table dan tanya dimana room saya.
rupanya room 2.10, bukan room 2.1
dalam matematik, 2.10=2.1 kan?


arkitek kyuem memang tak pandai menomborkan bilik agaknye. adeh=.="

8 pendapat bernas:

not your fault.

eju

hahah =)

hahaha cute!

dah lega dah kot gemuruh tu bila dah malu sendiri.?

eheh.

pasni awak jadi engineer pakat dengan arkitek tulis nombor bilek cam nombor bilek hotel oke.? :D

hehe terbaek arrhh eju :D

eju

hahah =))

Anonymous

Arkitek punye keje ke menomborkan bilik ni?

Taktau la pulak..ooo..

eju

anon: entahla. main letak je sbenanye. ahaha =D

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino