My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

comel gaban
ohh emm geee bapak comel gileeee diorang ni...! =DDDDD


uzma-anak kedua along dan zaim-anak pertama angah


tadi saya bukak fesbuk, ada tagged photo dari angah.
lepas tengok gambar ni je, saya tergelak sorang2 macam orang gile.
oh rindu rindu rindunyeeee kat anak-anak buah saya.... =)


tolong setuju yang mereka ni sangat sangat comel.

="DDDD


3 pendapat bernas:

macam aku masa muda-muda ~_~

latet entry : resipi nasi berkuah sirap

fawh

mata budak kecik belah kiri tuh comel gila !

eju

areefah: yeke x)

fawh: kannn =D

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino