My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

apa dia fikir?

dalam dunia ni ade byk uncertainties.
uncertain pasal- bila kita mati, future kita cane, dapat anak brape, dpt suami hensem ke,
dapat fly gi uk ke, dapat duit hantaran berjuta ke, lepas kahwin jadi gemuk ke, etc etc etc.


asal byk pasal kahwin ni ^^"


btw, bila kita rasa uncertain, macam physics, kita akan assume.
assumption pasal uncertainties itu kadang2 tepat, kadang2 ada error.


saya suka dengar cerita kawan2. pasal uncertainties.
tapi uncertainties yg dibincangkan adalah pasal pihak opposite gender.
kenapa dia buat mcm ni? apa dia fikir pasal kte? dia pun rasa macam ni jugak ke?
dia pandang kite ke kte je yg perasan? dan bermacam soalan-soalan yg lain.


tapi uncertainties tu lah yg buat dunia ni interesting.
kalaulah kita faham dan tahu semua benda dalam hati orang, tak surprise lah kan =)


opposites attract

6 pendapat bernas:

jyeahhh~ dunia ini penuh misteri. sebab tu aku suka tengok ripley's believe it or not.

eh.

ada kaitan ka.? heheh.

selalunya gadis-gadis nak tau pasal opposite genders ni., diorang baca novel., atau baca artikel.

bukan camtu ka.? >.<

eju

novel? slalunye novel pompuan jugak yg tulis. dalam mimpi je la nak dpt lelaki mcm dlm novel.

haha.^^"

jeng3

eju

dubdabdubdab

ehem3...:)

eju

=o

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino