My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

ulat buku
masa darjah 6, aku rajin gile study. buku latihan tak terkira banyaknye.
tapi.. kenapa eh, makin besar makin malas? =.="


dulu, aku pegang pada prinsip, 'my bestfriend is a book'.
masa makan ada buku, masa tidur ada buku, masa jalan pun ada buku.
azam baru aku awal muharram ni, aku nak pegang balik prinsip ni. =)


bila dah start buat homework ni, aku rasa geram sgt sbb x reti nak buat.
empat papers je lagi. further math pure, further math applied, physics paper 4 & 5.
alah empat je. UPSR pon lagi banyak paper.
tapi, keempat-empat paper susah gile nak mati! =.="


so, eju, inilah hikmah takde bangsawan. hee =)
aku nak study kuat-kuat-kuat-kuat! by the time april, kena master semua papers.
universiti semua kedekut taknak turunkan requirement. so kena dapat A A!
insyaAllah, boleh punye. klu Faiz Zulbadli boleh, why can't I? (tetibe)
nothing is impossible =)

0 pendapat bernas:

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino