My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

ramalan si paul

kelakar tengok akhbar indonesia yang tuduh malaysia guna dukun utk menang
& bubuh ubat gatal-gatal kat padang bola sepak bagi marcos gatal2 masa 1st leg ahad lepas.
ahahahaha =))


diorang guna gajah untuk menilik siapa yg menang.
alaaa percaya sgt ke gajah tu? si paul ni lagi popular.



aku rasa paul ni sebenarnya bukan penilik, tapi penyokong..
cayalah, paul! jom kita tengok bola malam ni, paul!
wee~ go malaysia! x)

2 pendapat bernas:

hihi. tu la. paul sokong malaysia tu

kelakar sungguh mereka tu tuduh macam2

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino