My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

2010: sweet memories
disebabkan sudah jadi tradisi aku every akhir tahun, spt tahun 2008 & 2009,
aku akan post entri penggulungan utk tahun 2010 pula.(walaupun ekceli aku malas)
apa yg boleh aku simpulkan pasal 2010 ialah;

2010 is one of the
best years in my life


kenapa best? jeng jeng jeng..
hanya tuan punya belog saja yg tau =)


imbasan dari bulan ke bulan;

JANUARY

busy dengan preparation for bangsawan.



FEBRUARY

bulan yg penuh dgn pengalaman yg xkan pnah aku lupekan.


volleyball match. Student Council & House Captains Camp

JCN cooking comp & KIWEE banner competition.

MARCH
dikir barat & dance competition. pengalaman manis buat sapphire.

APRIL
house trip to pangkor! paling enjoy ah bercuti dgn kekawan =)


MAYbusy dengan AS exam.


JUNE

seniors batch 11 meninggalkan kyuem.='(

JULY
juniors batch 13 pula menjejakkan kaki ke ky..

AUGUST
10 ogos, umur aku mencecah 19 tahun. thanx kat kwn2 yg jadikan hari tu special buat aku =)



titanz reunion setelah dua tahun x berjumpa. gelak mcm org gile kat dalam kereta dgn hazy, saau, & lai. terbaik ah diorang ni =)


SEPTEMBER
minggu citra budaya. ptutnye aku masuk pertandingan pantun tp, unfortunately, PNB buat gathering & singgah KLCC. aku sempat masuk lawan topaz sahaja. alhamdulillah, menang. tp topaz ke peringkat akhir. well, they deserved it =)


raya aildilfitri =)
OCTOBER
evening with sapphire! bertemakan arabian night carnival.

NOVEMBER
family trip to langkawi. cuti2 malaysia yg awesome x)


DECEMBER
menghabiskan masa dgn family. & tetamu istimewa berkunjung ke rumah.


habis pasal 2010, aku sudah tak sabar menanti akhir june 2011.
tak sabar nak leave kyuem. nak melangkah ke tempat baru dan bersalji. insyaAllah =)
0 pendapat bernas:

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino