My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

africa
kawan aku, ayne volunteered in kenya, africa.
dia 1st malaysian yg volunteer kat kenya, & sangat super menarik bila baca dia punya blog. u should read it. seriously. baca skang gak. tekan link kat bawah ni.

http://aynezarof.blogspot.com


aku suka part dia nampak wild animals macam zirafah, zebra, and hippo.
seronoknya.. =) macam rasa nak ikut je pergi sana.
and orang2 kat sana belum tahu pasal Islam.
ayne's adopted father tuang beer kat gelas ayne, & cakap;


'Allah wont know, Ayne. Drink it.'


& dia terkejut jugak bila nampak ayne solat.
eh, aku macam menceritakan balik pulak. hahah
korang baca lah sendiri kat blog dia =)



ayne orang yg sangat awesome
dia idola aku =)
0 pendapat bernas:

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino