My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

bigger family

pada zaman aku darjah 4, family photo aku masa aidilfitri ada tujuh orang je.
xyah nak letak kamera jauh-jauh pasal muka semua orang boleh muat.


masuk darjah 5, along aku kahwin.
dan selepas tu, dapat pula anak buah,
alang pulak kahwin, dapat anak jugak,
pastu angah kahwin, pun dapat anak.


every year,
bertambah orang dalam family photo.
next year, tambah sorang lg sebab kakngah aku tgh pregnant =)
muka masing2 pun dah makin kecik dlm photo pasal kamera
kena letak jauh2 utk muat muka semua org.



bukan senang nak dapatkan the most perfect family photo
sebab susah nak suruh kanak2 & baby utk pandang kamera.



tapi, bagi aku, family photo yg paling perfect ada dalam memori ingatan aku.
1000 megapixels, x pernah lupus, x pernah di-erase. =)


i love them~ =)


& to readers (if any),
salam aidilfitri,
maaf zahir batin.
4 pendapat bernas:

maaf zahir batin :D

Nur Areefah

eju

dimaafkan.. =p

bile eju kawen,mesti dpt ramai anak, bile anak eju da ramai, makin membesar la famili neh -.-

eju

tula. 8 orang kot anak x)

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino