My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

nineteen.

tepat jam pukul 12 malam menandakan masuknya tarikh 10 ogos 2010
aku kini bergelar usia emas bagi belasan tahun. tua nya =.="


19
the last teenage year. in my life.


& thanx to sahabat handai yg buat arini spesyel bg aku x)
tepat pukul 12, aku di-bash dengan air kosong & belon air (alhamdulillah!)
mungkin kerana dah puas bash junior petang sebelum tu. hahah



& kekawan aku gak arranged a surprise bday party utk aku. awwww~ =)
tapi x surprise sbb petbro & petsis aku da bgtau awal2. hahah
thanx semua, termasuk tipah yg menjadi dalang semua ni. keh keh x)



aku dapat parcel dari orang jauh =)
ada baju, keychain chomel, & card yg sweet gaban dlm tuh.
petfamily aku plak bagi cards & teddy bear,
yg aku namakan sbg 'Samy'; gabungan nama 'Safuan' & 'Amy' =)



thanx korang sbb sanggup celebrate bday org tua ni. heee~ xoxo
6 pendapat bernas:

happy belated birthday eju!!!<3

sh.

eju eju eju

happy birthdayyyy! xD

ps: Cantiknye kek ;)

Happy birthday. Have a Wonderful life :D

eju

thank uuuu korg =)

salwani

hhu..welcome~

eju

heeeeeeee =D

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino