My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

watusi!

dah seminggu dah induction week berlangsung,
& aku xtau nape aku rasa 'ala... da habis ke...'


aku suka group yg aku jaga. group 6, watusi!
walaupun aku slalu ponteng morning exercise & jarang gi tengok team building, tapi diorang da macam adik2 aku sendiri. chewah. gile tacing an. tapi, diorang best ar, friendly. fathin, sara, arina, saf, hazman, amal, arina, shauqi, li fang, dan kunkun jr.


lagipun, time induction ni la baru aku start borak lebih sikit dgn beberapa org.
laili & afiq anuar especially. klu xde induction, sampai kluar ky kot aku xkan bcakap ngan afiq anuar. hahah..


& my johari window was better than last year
kira, omar, & hani. masing2 ada cabaran hidup yg lebih besar dr yg aku sangkakan.
& aku bersyukur jadi diri aku & dpt jadi pendengar luahan diorg.
=)


semoga BA pon best jugak ye, plis. x)
0 pendapat bernas:

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino