My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

shopping styles
bak kata hazieyati jamil,

"kalau nak kluar shopping, kena cari kawan yg sama
shopping style. klu x, shopping konfem x puas"




style aku, aku xkan beli something yg aku rasa x worth my money.
aku sanggup pilih baju sampai ber jam-jam, & akhirnya beli sehelai baju je,
tapi aku rasa puas gile sbb aku takkan menyesal pilih baju tersebut. =)
(kiranya, aku ni x lah boros sangat pun. kot? hee)
& aku suka bau baju baru! emm... nikmat =D


semalam, aku kuar shopping ngan tipah.
sama shopping style dgn aku.

kitorang berjalan enam+ jam non-stop!
cuma berhenti skejap utk makan & solat.
& kitorang decided utk x tengok wayang,
sbb nak gunakan masa SEPENUHNYA utk shopping.


& harini, aku & tipah dua2 sakit2 badan. shopping punye pasal. =.="


4 pendapat bernas:

kuat giler stamina korang.. hahaha

eju

agak ah..org slalu shopping 2 jam je an x)

alah, sekejap je tu.. orang slalu shopping, pegi pkul 9 pagi, balik pkul 9 mlm... huhu

sakan chopping :D

dowh, ko da blog x gitaw ak haha~ ♪♫♪

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino