My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

pegang apa?

setelah merayau di blog2 random, entah sape punye blog, aku pakai baca je.
lalu, terjumpa 1 blog yg letak gambar gadis btudung pegang khinzir. dia cemuh2 pmpuan itu.
dan terdapat sebijik komen menarik,


"mana lagi teruk? pegang babi atau pegang tangan boyfriend?
kalau pegang babi boleh samak.
tapi pegang lelaki, mana boleh samak"



lalu pemilik belog itu pun mengiyakan.
tapi bg aku, sebaiknya xya la pegang dua2. penat kot kena cari tanah.
zaman skarang ni tanah dah kena simen/tar. haha x)


aku juga terjumpa satu conversation menarik:


muslimz87 (12:07:09 AM): kalo awak ada bf, awak bg x dia pegang tgn awak
hamba Allah (12:07:47 AM): ehm..
hamba Allah(12:07:50 AM): bagi..
hamba Allah (12:07:56 AM): nape?
muslimz87 (12:08:15 AM): awak rase bole ke sentuh laki pmpuan
hamba Allah (12:08:35 AM): x leh..
muslimz87 (12:09:01 AM): jd knape awak bg
hamba Allah (12:09:22 AM): ehm...


sambungannya boleh baca di sini- [klik]

5 pendapat bernas:

kene tahu jgk batas2 nyer..:D

my recent post:
jom belajar bahasa jawa

Anonymous

pegang babi tak haram, cuma kena samak. pegang perempuan bukan mahram dah nyata haram jadi berdosa. pegang babi tak kena apa2 pun if samak kan?

eju

zairie: yep

anon: yup

tapi kenapa dia nak pegang babi tu ah?

sempoi je kan die pgg babi, cam die pegang anak kambing je =.=

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino