My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

nama aku bolos
nama aku bolos. aku xtau sapa mak bapak aku. aku anak terbuang.
Alhamdulillah la ade 1 family yg baik nak jadikan aku anak angkat.


aku rasa umur aku ni da sesuai sgt utk kahwin. tapi xde sapa nak kat aku..
perut aku agak buncit. tp aku rasa muka aku boleh tahan hensem.
tapi jiran sebelah aku tu jantan. nak ngorat pun, mana boleh buat hubungan songsang. dosa besar.


one day ni ada awek cun dtg rumah aku. dia tinggal sini seminggu.
dia asyik duk online je hari2. skali skala aku tinjau gak dia buat apa dengan laptop tu.
rupanya chatting ngan lelaki mana ntah. tetibe darah aku berderau. jeles.
aku pun baring depan dia buat aksi menggoda.



& aku dah terima hakikat yg kami tidak sehaluan.
aku kucing gemuk & comel. tp eju manusia yg cun. T.T


nota dr pemilik blog: bolos ni kucing along aku yg suka sgt kacau aku online =.="
2 pendapat bernas:

ahaha .kucing aku dulu pon suke kacau aku on9 .selamba dia duduk atas keyboard .haha .

eju

nak marah x sampai hati kan, comel sgt x)

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino