My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

konsert pancaindera

tadi angah & kakngah ajak gi karnival pd. tunggu konsert pancaindera skali.
ni first time aku tgk konsert. ada amelia, imran ajmain, azza elite, aril, etc.


aku ingatkan seronok tgk konsert. tapi xdela best sgt..
terasa mcm membuang masa. baik sumbat telinga dgn earphone, drpd dengar live. lagi feel kot bila dgr earphone. hehe.. pastu, aku xbrapa suka pengacara dia, sbb aku rasa dia buat lawak yg menjatuhkan air muka org.. (perli saiz badan gemuk etc). i dislike. tapi makcik yg dok sebelah aku gelak sakan.


oh, apa2pun yg penting, Port Dickson best!
ajak la mak bapak datuk nenek korang cuti2 malaysia kat PD.
shopping kat PD is the best, aku jamin! baju lawa2, murah2. lagi best dari mid valley =D



0 pendapat bernas:

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino