My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

coklat bukan cokelat


kadang kadang, dalam kehidupan kita ni, kita salah menilai benda.
ada yang nampak cantik di luaran, nampak perfect, macam coklat. rupa rupanya, ia adalah campuran budu, belacan mentah, & sos cili api. & x sesedap cokelat yg dibayangkan


nasib baik bukan aku yg kena makan mende alah tu.
aku & afiq anuar ditugaskan utk jaga checkpoint 'fear factor' kat DH.
sonok tgk diorg minum air tu x)
sampai ada sorang ni muntah2. isk kesian!



don't do this at home.


tapi kalau nak rasa, campurlah 3 mende tu
bau dia menyelerakan. serius. =D
1 pendapat bernas:

aiseh. =.= sakit kepala makan benda ni.

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino