My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

someone prettier

"All men have a wish. We wish all women were gorgeous.
Then, we won't have to choose because there won't be a need to.
And one thing all girls are worry about is,
what if someone better shows up?"

-from the movie How to keep my love


sinopsis:
heroin & laki tu dah together for 7 years. then, tiba2 laki tu terserempak dgn pompuan hot gile. & pompuan hot tu pun syok kat laki tu walaupun dia tau yg laki tu da ade gf. ee perampas! laki tu pon of cos la syok jgk kat pompuan hot tu.


masa tgh tgk scene heroin tu menangis, aku pulak ter-menangis skali.
then, buat2 peluk bantal sbb malu kalau tipah nampak. hahah..
oh, serius tacing~ jahat btul pmpuan perampas tu T.T


kesimpulannya,
aku nangis sebab..
aku bygkan diri aku yg jadi heroin dlm cite tuh.
tu yg feel habis. woa T.T


ok, entri merepek.
next movie please! =D
0 pendapat bernas:

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino