My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

game pompuan

buat masa skrg ni, aku addicted to 'sorority life' game kat fesbuk.
skarang aku baru takat level 34, akak aku dah level 100+.



atas usaha penat lelah, titik peluh aku main game ni,
ini antara koleksi baju, handbags, kasut, neckwear, shades, & rambut palsu aku.
ada banyak lagi lawa2 =D


sronok gilee main tukar2 baju. bukan senang nak dpt baju lawa. kumpul duit punyelah lama. kena catfight dgn pompuan lain lagi, kena keje lagi, kena socialize sampai energy dgn stamina habis. mmg sonok ah.


aku rekemen try la main buat isi masa lapang.
pompuan sure suke game ni.
laki metrosexual pon boleh je nak main
0 pendapat bernas:

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino