My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

dirasuk dan dibunuh

kat sekolah, ada satu race.
sepuluh demi sepuluh orang dilepaskan dalam hutan tebal, & perlu melepasi beberapa halangan spt bergayut kat jambatan, pecahkan kayu, etc. aku x masuk race ni, aku tgk je. takut aku tgk, diorang ni sampai luka2, berdarah.


takat 2nd stage je, dah ramai org kalah. dalam 2-3 org je dpt teruskan.
so, aku lepak je la dgn kawan2 yg kalah tu dekat 1 pondok ni.


suddenly, one of us dirasuk. lisa.


dia x jerit2, x meraung, dia senyap je. mata dia x berkelip. dia pandaaaang je semua org. at first ktorang x tau, kitorang tgh buat circle & borak2 je. tiba2 lisa terkam siti & gigit bibir siti sampai tercabut. mmg gerun gile, siti dah xde bibir, nampak semua gigi siti berdarah darah.


pastu dia serang amal pulak,
nasib baik amal cool, dia tolak2 je lisa. kitorg sume dah tergamam.
ada yg mula ambil tindakan, tarik lisa dr amal, aku pun join & tolak lisa keluar dr pondok & tutup pintu.


hari makin gelap. dah senja.
lisa dekat luar.
amal cakap,
"klu kita biarkan dia kat luar, org lain yg akan kena!"
betul jugak. we have to do something.


then, kitorang decide utk berpecah & umpan lisa utk pegi kat starting point race td. aku pair dgn intan, bawak surah Yassin. sejuk2 tgn ktorg, cuak. dah sampai kat tempat tu, eman suruh intan tolong umpan lisa sbb intan mcm kuat agama sikit dr ktorg sume.


then, lisa jalan dtg kat ktorg,
& trus diorg ramai2 tangkap lisa & ikat.
diorg bawak ular & anjing buas untuk bunuh lisa.
kurung lisa kat sangkar, berikat, & lepaskan semua binatang ni,
& kitorang tgk je.


aku terkejut.
xkanlah diorg nak bunuh lisa? lisa kena rasuk je, & dia x bunuh siapa2 pun.
tp aku boleh buat apa je? aku sendiri takut dgn ular & anjing.
& depan mata aku, lisa mati dgn penuh tragis.


pergh. mimpi aku kalini mmg mcm movie, serius.
dulu ada gak sekali aku mimpi pasal alien. mcm movie jugak.
best dow. layan~ ada praktikal fizik satgi. hahah =)

5 pendapat bernas:

waa.. ganasnye mmpi tu.. hehee..

fawh

bes btol mimpi2 kau kan eju?
dlu mimpi kawen awal.
nih mimpi thriller plak.
haha.

agak la,aku pun igt lagi post kawen awal eju tu.
best betul mimpi kau.

eju

kekadang je dpt mimpi best.. bile mimpi best la baru tulis dlm blog =D

pergh.mantap doe mimpi kau.aku ade mimpi best gak.tapi kalau tauk dalam blog, kontroversi plak.haha.

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino