My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

antisocial.

wahai pembaca (klu ada), benarkan sy membebel sorang2.
ini suatu luahan perasaan. sbb kata hazieyati,'blog adalah tempat utk luahkan prasaan"


salahkan exam lepas yg buatkan aku terkurung dlm bilik selama sebulan
yg jadikan aku semakin antisocial skrg.
mungkin itu pilihan aku yg nak study sesorg dlm bilik
sampai dah xtau mcm mana nak berkomunikasi dgn org dah.
chaletmates pon jarang ada kat chalet. tinggal aku n tips je.


especially bila dah tukar kelas ni, aku still dlm proses sesuaikan diri.
& kekadang terasa lonely. tp fikirkan studies, biarlah aku jd nerd & antisocial utk kebahagiaan akan dtg. huwa =(


salah aku la jugak sbb x jalan2 gi chalet org n lepak2. aku mmg malas nak jalan.
skarang nak senyum pun mcm buat2. nak buat lawak pon mcm lame gile.


klu dulu masa cuti aku aktip gak ber-fesbuk, ber-ym.
skrg, aku main game 'sorority life' je kat fb. xde prasaan nak bersocial pun.


status fb aku pun da xde org mau komen.
blog aku pun asyik '0 potpet' je.
aku rasa aku dah jadi antisocial lah.
sem depan mcm mana mau handle rumah?
eju2.. jgn begini dong. =.="
5 pendapat bernas:

hohoh rajin kot
xpe skurang2nye masih bole bergaul dgn org di dlm class xD

eju focus mase exam XD

eju buat je muke xtahu malu join2 org sembang2.bukan best duduk sorang2.aku memahami.

bes ape duk sorang2.. disahkan terbukti oleh aku... hahahaha

eju

fakhrur:tp dlm kelas cikgu mengajar..=0

erna: bkn bermaksud kelas math je. physics pun tukar kelas =)

feeq: malu =")

eyi: best gak an?=D tp aku xley cmtu.. =.=

eju. sama laaa. fesbuk alifah pun dah takde orang nak komen dah. :(

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino