My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

this wonderful woman

hari ni birthday mak.
dont know why but aku rasa sayu sgt malam ni.
dah lama x homesick mcm ni. walaupun sejak form 1 aku dah biasakan diri jauh dgn mak, tp harini aku homesick teruk.. ='(


maybe 'cause it has been 2 months since I last hugged her. i miss her. very very much. kalau boleh, nak peluk mak, kiss her on the cheek, and say,
"selamat hari jadi, mak. eju sayang mak"


='(
1 pendapat bernas:
Aiman Haikal

selamat hari jadi nenek! =D

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino