My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

susu sebelanga
aku mengidam susu dutch lady. low fat ke full cream ke, xkisah. T.T
btw, bukan nak cakap pasal susu sebelanga.
& bukan mau bebel pasal nila setitik jugak.
xde kaitan pun sbenanye..


terus terang lah.
this is about my previous school.
pelik, kenapa org selalu ckp,

"eh,eju dari skolah tu?
x nampak mcm dr skolah tu pun?"



are two persons from the same school identical? or somehow, have similar attitude, characteristics, personality, or style? tak kan? everyone is unique and i'm proud to be myself. bukan ada cop sekolah di dahi aku. kolej yayasan saad membentuk aku jadi diri aku, & membentuk kawan2 aku jadi diri mereka.



not that i'm emo or angry or anything,
cuma nak bagitau je.. heh =)
tiada apa yg membezakan
antara saya dan kamu.

tidak juga sekolah.
kita sama saja.

6 pendapat bernas:

I get that too, sometimes.

i know that feeling..
btol tu...
x sume org same..

i know that feeling..
btol tu...
x sume org same..

muci...eju...kalo jannah ade terlepas cakap bende2 cmnie kat korang bukan bermaksud jannah nak mengata atau ape cume maybe kadang2 persepsi orang mempengaruhi jannah...maaf ek

jannah:xde papela..ak x ksah pun.. =D

eju

opie & musyi: i'm not alone =D

jannah: ahaha rileks.. xmrh pon, saje bgtau. =)

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino