My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

not an ordinary teddy

kawan2 aku ramai tanya kenapa shing2 dah tak ikut aku pergi kelas.
sbb selama ni aku selalu bawak dia gi kelas, gantung kat beg.

ini alkisahnya~


yg sebenarnya, shing2 x suka org panggil dia 'teddy bear'.
sbb dia x suka kena picit picit & kena cucuk cucuk
sampailah pada suatu hari;



dah lama dia x contact aku, sampai aku risau nak tau keadaan dia.
aku search kat merata-rata, sampaila terjumpa kat internet;
shing2 skarang dah jadi victoria secret's supermodel



x sangka aku shing2 skarang dah pandai bergaya.
ingatkan nak gi amerika jumpa obama, rupanya nak jadi model.


smalam dia call aku. dia tgh ada shooting kat afrika.
merata-rata tempat dah dia pergi.


bangga aku jadi kawan dia. =)
9 pendapat bernas:

nak ikut shing2 gak..
smpai hati shing2 pgi tnpa berita..
npe x bwk ching2 skali..
ksian dy dok sorg2..

sayaxhot

shing2 kantoi pg mesir, pd,afrika sume pkai bju sme..hahaha..nmpk sgt wallpaper jek..haahahahha =) tp shing sangat la comel!!! i like!

eju

musyi: ching2 tu ala2 kajol, shing2 ala2 shah rukh khan dlm cite my name is khan. sbb tu shing2 pegi sorg2.. =D

syxhot: comel kan dia bila dah makeup? hot gile kot shing2. xD

kiut nyer..hahaha

fawh

ehh bangang.
hahaha.
kuat imaginasi kau kan eju?
haha.
comel je shing shing nih.

first picure tu just made my day.
haha
thank you.

eju

ateey: mcm eju kan? =D

fawh: ini kisah benar kot =P

hfz A: oho u're welcome. =D

hahahahahahahhahahaha. 1st picture n port dickson picture fani weh

waa. mesir included. haha

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino