My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

bom nagasaki

dalam kelas math;

eju : nak lepaskan bom nagasaki boleh?
nol : bom nagasaki? kenapa bom nagasaki?
eju : sebab dia lepaskan 'poisonous gas'.
nol : oh.. orang yg x kenal eju mesti x sangka eju mcm ni. (giggles)
eju : kenapa? sbb eju nampak lemah lembut & comel?
nol : aah.
(terdiam sebentar)
nol : eh? comel tu tak!



terfikir.
next semester dah takde sama kelas lagi dgn nol. ala xbestnye.
kalau tukar kelas math, kena sacrifice block 3 jugak. which means, da x sama kelas dengan salwani jugak. kalau x tukar? hm.. boleh kot kalau rajin study.


oh, eju!
please rajin study walaupun next sem extra busy! T.T
sebelum tu, kena tempuh lagi 6 papers.
math p3 and S1 kena full marks baru dapat eh-bintang.
sbb m1 aritu soo-sah =(
nak eh-bintang!
go go E.J.U!
2 pendapat bernas:

T_T
waa...isk2..
dh x stu klas..
eju jgn lupe plak kt salwani..

eju

ade 2 kelas sama kan..
ielts ngan fma =D

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino