My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

ikut instinct

2nd paper aku,
chemistry paper 3- practical

o yea, ni mmg paper yg paling aku gerun antara kesemua paper yg hanya boleh duduk dgn sopan di atas kerusi. dah la aku jenis gelabah =.=" tapi gelabah2 aku pun,cuma tangan je menggigil. tp ada sorang ni sampai berdarah darah sbb pipette pecah. cikgu cerita darah dia memancut mcm paip & lab coat putih tu da jadi kaler merah. aaaa takut gile dgr. kesian2 T.T

btw, nak cerita sal instinct.
pagi tu, aku study dgn afwa. tengok soalan2 past years. specifically, 2009 papers. tengok october nyer paper, masyaAllah, susah gile, siap ade dua graph. so aku pun cakap kat afwa.

"yang ni insyaAllah tak kluar..
cam susah sgt je. siap ada 2 graph.
xya baca ah..haha"


afwa pun ikut je, and kitorg baca la paper may/june..
sekali betapa 'masin'nya mulut aku, soalan tu sebijik yg kluar.. ceit! rasa cam nak ketuk kpala kat dinding. sorry afwa T.T
3 pendapat bernas:

hahahaaaa..sengal..ramai kowt org yg camtu..

anyway....alah eju mesti tutup mate jeh jawap soklan tu..ye akkkk??

=p

how unsangkarable... :p
but past is past. keep going forward yo.

eju

ateeyqa: tutup mata sbb tension lg ada. masa x cukup, soalan x abes jawab T.T

hubahuba: yea.past is past =.="

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino