My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

bangun!

eju!
sedar tak A level da dekat?
trial exam dah ready belum?


sedar tak yg bulan may ni ko amek A level Math?
sedar tak yg ko kena dapat A*?
P1, stats, mechanics, P3, dah ada dlm genggaman belum?
ko yakin ke boleh jawab soalan P3 yg gile susah gaban tu?
chem ngan physics tu ko dah master ke?
betul ke yang ko nak masuk Imperial?
ko boleh ke lepas requirements dia?

eju!
bangun!
u have to work hard, like really really hard!

"We look for A level performance at A*AA standard.
We look for passes in a mathematics subject (A*),
chemistry (A) and a third subject (A), such as,
for instance, physics or biology."
-www3.imperial.ac.uk-


Ya Allah, semoga aku berjaya.
A*AA
amin..
T.T
5 pendapat bernas:

nak jugak nak jugak...!! xD

eju, before u go on "stress"ing about this small things, let me tell you this.

Take a moment, take some time. Just a few second, to stop thinking about what in front of you. Think beyond of it. What is ur purpose in this world? What is beyond this world.

When u figure that out, u will know what to achieve. And nothing could stop u, from achieving ur dream. Bcoz u already have a solid reason not to waste your time anymore.

All the best for your coming test.

eju, insyaAlah bley..chayok2!tp...ena pon risau gk.-.-"

eju

hizda: ko terer, xpe.. T.T

hubahuba: thanx 4 the advice =)

erna: kan..risau kan.. =(

i can give as many advice as i can. but at the end, it is up to u what u wanna do with those advices.

Cheer up and all the best 4 u.

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino