My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

recent life

life has been busy, extremely.
masih dalam proses pengadaptasian kpd mem-balance-kan idup skarang ni dgn studies kerana exam suda dekat! fiuhhh.. result chemistry test aritu kurang memberangsangkan. kena usaha lebih T.T

& Alhamdulillah, terima kasih kpd-Nya,
sbb peluang yg Tuhan berikan ni sdg membentuk diri sy sikit demi sikit dgn keazaman yg smakin kuat utk berjaya. insyaAllah sy akan buat yg tbaik =)

oh, pasni mungkin akan jarang update blog.
T.T
4 pendapat bernas:
bukan eju

ala, dah jarang update =(

so sad,,statemnt d ats akn mbuatkn ku kurg mfollow blog anda...

americanpie

comella gambar sapphire ni...so BLUUEEE! eju, house punye keje is one hall, but ur study is the most important thing k! eju kan nak gi imperial, nnti bole la kite lawat eachother time kat london nnti kan...juz kene make sure both of us fly k...promise?

eju

bukan eju & musyi: alaa.. jarang2 pun, still update gak =)

americanpie: i'll try my best, insyaAllah.. doakan eju bjaya dalam both areas =)

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino