My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

changes
tiada benda di dunia ni yg x berubah.
manusia membesar, ilmu berkembang, & masa terus berjalan. terlanjur kata atau tingkah laku, takkan boleh diubah.

skarang ni tarikh 15 februari 2010, jam 10.53pm
dan waktu & tarikh ini xkan berulang.
selepas ni, 10.53pm 15 februari 2010 akan tinggal sejarah.

hidup cuma sekali.
& mati datang secara tiba-tiba.
jadi kenapa masih ada manusia yg tidak menghargai masa?

Kris Allen nyanyi;
"we only got 86400 seconds in a day to
turn it all around or to throw it all away.
we gotta tell them that we love them
while we got the chance to say.
gotta live like we're dying..."

& aku sedar yg perubahan2 yg aku tgk disekeliling aku boleh diubah spt sediakala, walaupun masa x boleh diulang. sbb i'm sure perubahan yg kita lihat tu cuma luaran je. xkan sbb sdikit kesilapan, semua kenangan dlm ingatan boleh lupus mcm tu aje?

i value friendships. i really do. =)
3 pendapat bernas:
Anonymous

sumtimes they juz pretend 2 forget everything...
but deep inside, they remembered all those memories...

I've somehow read the last line from somewhere *wink wink* Nevertheless, I know you do. That's what makes you special, my friend :)

Chiepong

dua hari yg lepas, saya blajar pasal scriptting LUA (programming language) brape saat dalam satu hari...

dan saya failed... haha
pegi goggle dia tulis 60*60*24 dan letak skali side tips psl lagu tu... hahahha~ kebetulan

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino