My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

bangsawan 2010

ala.. bangsawan dah abes..
sronok kot gotong royong reramai. banyak kenangan.
& walaupun sapphire cuma dpt 1 award,

SAPPHIRE TETAP BEST! =D


oh, serius sey. time bangsawan ni la baru aku rasa semangat gilee dgn rumah. time2 ni la baru aku berkenalan dgn ramai org especially seniors. mmg enjoy buat keje =) semua orang komited & semangat!

*"eju & the gang". hahaha*


lepas habes bangsawan,
sapphireans kumpul kat LT1, tempat kitorang bekerja selama preparation bangsawan. masa tu mmg obvious yg sume orang sedih, tp semua tunjuk gembira. sedih bukan sebab tewas, tapi sebab bangsawan da berakhir. da xde lagi kumpul ramai2 & buat keje sama2.. sebak.. T.T


mcm kammy cakap, "treasure the moment". oh, sedih. lepas balik tu, borak dgn kekawan. & sume orang rasa perasaan yang sama. we love our seniors. =)

& we're proud to be sappireans =)

kerawang yg asyik rosak & paling leceh nak cantum2


chaletmates. kira as queen, anati as dayang, & tipah & eju as 'the platform girls'. haha


2 pendapat bernas:

bangsawan tu ape?

eju

ptandingan belakon

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino