My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

super coincidence?
tadi borak ngan saau kat fb chat
lama betul kitorang x borak. mmg macam2 benda nak diceritakan.
& O.M.G hampir semua benda yg terjadi kat kitorang sebijik sebijik!

semenjak kitorang terpisah dari plan kitorang yg nak study sama2 kat intec,
rupa-rupanya benda yg kitorang x plan pulak yg banyak tersama.

sejak ambik lesen lagi.
fail test JPJ sebab memandu secara merbahaya- sama
dapat JPJ misai tebal masa test- sama
lulus 2nd time ambik test- sama
kalau x silap markah pun- sama

yg peristiwa ambik lesen ni xpe lagi kot.
kalini, peristiwa hidup kitorang yg sama,
memang btul2 super coincidence!
tp xley bagitau la ape yg sama tuh.hee

eju: rasanya kan, Allah tetapkan kita dpt course lain2 dr yg kite plan, tp yg kite x plan yg byk sama
saau: kan3. adala hikmah =)


p/s: titanz girls, jom ikut cadangan opie. 23 of us, crash somebody's house & have a sleepover. each of us KONFEM ada banyaaak cerita to share ;)
5 pendapat bernas:

yang tak nak cerita tu lain cerita la kan

eju

opie kene cerita semua! start dr plkn. ahaha

HAHAHAHAHAHAHA.

Anonymous

yeay...muka aku ade di c2...kah kah

eju

opie: uish, hepinye dia =)

anonymous: ko assakir/saerah ek? ahahah

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino