My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

senyum =)

seminggu sudah aku di kolej ni.
kena biasakan diri balik dgn idup kat sini. & kena tambah effort sebab bulan may nanti insyaAllah aku amik paper math full A level, physics AS, & chem AS.
dah la math kena dpt A*. fuhhh mencabar. =S

oh, dah lari topik.
actlly, nak cakap pasal senyuman =)

senyuman ni macam selesema. senang berjangkit.
sebab bile orang senyum pd kita, kite pun terjangkit lalu tersenyum.

senyuman ni macam ubat batuk. melegakan.
sebab bile orang senyum pd kita, kita rasa tenang, lega, & hepi

& senyuman ni macam satu magik. berkuasa.
sebab bile orang senyum pd kita,
not only kita tersenyum kembali tanpa disedari,
kite yg tgh bad mood pun bleh tukar jadi good mood,

& yg paling magik,
ada senyuman yg boleh buatkan kita
teringat-ingat, & terbayang-bayang
sampai boleh buat kita tersenyum sorang-sorang.
=)

p/s: azam baru nak selalu senyum lebar, sdg diusahakan.
4 pendapat bernas:

eju jiwang lpas *tut* senyum kt eju.. haha.. mak crite..

ARC

hak3 eju, goodluck!!

mursyidah

eju..hri ni hdupku pnuh dgn senyuman..:P

eju

akak: ish.. diam2 suda... hahahah

arc: tengkiu2

musyi: mmg la.. ;)

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino