My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

terima kasih, kawan
"A friend is someone who knows the song in your heart,
& can sing it back to you when you have forgotten the words"
eju : thank u for singing it back to me =)

kadang2, bila kita bersedih, kita menangis sorang-sorang.
sorok dalam bilik, tekup muka dgn bantal, menangis puas-puas.
keluar bilik, buat muka cool habes. bajet macam xde ape2 yg jadik.

sebab kadang2, kita fikir, kalau cerita kat seseorang pun,
orang tu xkan faham perasaan kita. jadi lebih baik simpan sendiri, kan?

kadang2,
kita x reti nak tunjuk perasaan kita yg sebenar.

sebab kadang2, sebenarnya kita terlupa,
yg kawan itu sentiasa ada utk mendengar mslh kita.
kalau bukan untuk mendengar sekalipun,
dia ada untuk buat kita tergelak dgn lawak2 bengong dia..=)

& kepada kawan2 semua,
eju sentiasa ada kalau anda perlukan seseorang. insyaAllah
=)
7 pendapat bernas:
azman

If U cry at a trouble,
It grows double,
If U laugh at a trouble,
It disappears like a bubble.
So always face all your problems with a Smile.
=)

eju

thanx azman
=)

lwk bengong from me??
thanks kalo gelak haha

Ate3y

thanx Azman..

hahahaa..*tetibe jek*

eju

faiz: aku slalu cuba utk gelak. hahaha

ateey: errkk.. o.O haha

eju boleh jugak kalau nak nangis tu lari bilik alifah cepat2. ehehe

eju

tp bilik hasnor pn boleh jugak sbb alifah tgh kat dlm toilet. hahaha ;)

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino