My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

tahi bersih
pssst..

kepada yg sempat baca entri aku smalam,
aku da delete entri tu sbb aku pun da rasa jijik, loya, & geli geleman nak bukak blog sendiri. ahaha..
so, utk ganti kejijikan entri pasal tahi kotor,
ini adalah rahsia2 tahi lalat =)

  1. Di kepala sebelah kanan - terkabul cita-cita
  2. Di kepala sebelah kiri - sering menemui kesusahan
  3. Ubun-ubun - kurang jujur
  4. Pusar - cerdas,tangkas dan tekun
  5. Di Kening kanan - cergas dan cekap
  6. Di kening kiri - cergas dan sopan santun
  7. Sudut mata kanan luar - baik budi, ramai yang cinta
  8. Sudut mata kanan dalam - disayangi suami atau isteri
  9. Biji mata kanan - suka serong dan pembohong
  10. Biji mata kiri - pembohong tapi baik hati
  11. Di alis kanan - baik hati, suka menolong
  12. Di alis kiri - ramai yang suka
  13. Di pipi kanan - ramai teman
  14. Di tengah-tengah pipi kanan - ramai yang suka
  15. Di tengah-tengah pipi kiri - ramai kawan
  16. Pada hidung - banyak rezeki
  17. Pada batang hidung - banyak dicintai orang dan dapat menjadi kaya
  18. Bibir atas kanan - banyak rezeki dan pandai
  19. Bibir atas kiri - ramai kawan, baik hati
  20. Bibir bawah kanan - disegani orang, ramai yang suka
  21. Bibir bawah kiri - pandai bicara, tak mudah kalah
  22. Hujung mulut kanan - kecil rezeki, tak mudah kalah
  23. Hujung mulut kiri - suka berpoya-poya
  24. Dagu bawah kanan - jujur dan baik hati
  25. Dagu bawah kiri - bijaksana, berbudi luhur
  26. Leher kanan - cerdas, jujur, berani menderita
  27. Leher kiri - cerdas dlm segala hal dan banyak pengetahuan
  28. Leher ditengah - tercapai apa yang dicita
  29. Di bahu kanan - cermat dlm mengambil keputusan dan banyak tanggungan
  30. Di bahu kiri - suka kerja keras, banyak tangungjawab
  31. Di dada kanan - dapat mengatasi masalah
  32. Di dada kiri - berani, jujur dan sabar
  33. Tetek kanan - baik hati, pendiam dan simpan rahsia
  34. Tetek kiri - ramai kawan, setia pada suami atau isteri
  35. Di punggung kanan - pendiam, simpan rahsia
  36. Di punggung kiri - lambat, kurang agresif
  37. Di perut bawah kanan - banyak rezeki, suka memberi maaf
  38. Di perut bawah kiri - baik hati, tenang hidupnya
  39. Pinggang kanan - sayang pada isteri atau suami
  40. Pinggang kiri - disayangi oleh isteri atau suami
  41. Di jari telapak tangan kanan - banyak rezeki tapi boros
  42. Di jari telapak tangan kiri - banyak rezeki, menyimpan
  43. Lengan kanan - setia dan taat pada atasan
  44. Lengan kiri - menepati janji dan suka kerja
  45. Siku tangan kanan - kuat hendak memiliki kekayaan
  46. Siku tangan kiri - baik hati, suka menolong
  47. Ketiak kanan - menyimpan rahsia
  48. Ketiak kiri - jujur, banyak yang cinta
  49. Pergelangan tangan kanan - boros, suka bersukaria
  50. Pergelangan tangan kiri - dapat berpangkat
  51. Pangkal peha kanan - kemahuan kuat
  52. Pangkal peha kiri - suka kerja apa saja
  53. Kemaluan kanan atau kiri - baik, suka senggama (bersetubuh)
  54. Di kepala kemaluan - bakal beristeri dua
  55. Betis kanan - suka berpoya, boros
  56. Betis kiri - tidak suka menganggur
  57. Tumit kanan - jujur, banyak kawan
  58. Tumit kiri - baik budi
  59. Di telapak kaki kanan - tidak mudah mengeluh
  60. Di telapak kaki kiri - baik budi pekertinya
  61. Lutut kanan - bersifat tidak peduli, tidak mahu berusaha
  62. Lutut kiri - kurang berusaha

yang aku bold tu aku punye. hehee
tapi aku rasa macam x betul je..
eju? cergas & cekap??
hahahaha lawak dow..=))
aku nak bangun pagi pon malas. gi sports lagila malas.
cergas & cekap?
aish, jangan percaya rahsia taik lalat ni. haha

8 pendapat bernas:
azman

biji mata kiri pembohong tp baik hati...
hahaha...
aku mmg suka mnipu pun tp baik hati...

tahi lalat saya penuh satu muka doh. sigh.

ninja

boleh caye ke nih? haha.

eju

azman: ko memang..tp part 'baik hati' tuuu... hmm.. kene fikir dulu.ahaha

anati: waaa byk maksud tu,atie =P

ninja: of course x..haha

hehehehe..boleh percaya ni..XD

Chiepong

Tipuuuu~
Cik haizumawati saje je buat citer boom =D


*jgn marah* teheee~

eju

monica: up to u..hahah

cik chiepong: ahaha.. sy copy paste je.. jgn percaya mende alah ni =))

down bile baca rahsia sendri. haha

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino