My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

sharbinee

sharbinee, goalkeeper malaysia ni,
dia sebenarnya kazen aku.. slalu jumpe time raya.

& nak tau x?
aku rase kan,
malaysia menang 1-0 dgn vietnam sbb aku tengok.=D

seumur idup aku, aku x pnah tgk bola sampai abes. slalu tgk skejap, pastu da bosan sbb x masuk2 goal. asyek tendang sana, tendang sini. baik tunggu result je, senang crita. bile kaka main je aku macam excited skit. tp still bosan gile. tapi arini, 1st time dow aku tengok full.

fuhh, cair tgk goalkeeper malaysia, sharbinee.
terer kot dia jaga gol.. goalkeeper vietnam tuh, x abes2 sakit. kluar je la, bukannye hebat pon. drama lebey. haha.. bak kata akak aku, "bukannye ensem pon". hahaha.. sharbinee gak yg ensem. & btw, jgn percaya ape aku ckp kat intro tu. tipu je =P

& kesimpulannya,
aku hepi malaysia menang!
bak kata sume org, penantian 20 taun.
tp aku tunggu 18 taun je.
weehooo!


p/s: salam maal hijrah =)
5 pendapat bernas:
fawh

sgt style mse die tangkap bola minit2 akhir tuhhh.haha.
XDD

eju

yess.. sgt cair okeee..haha

bukan eju

eju ni asyik cair je
adesy

*tergugat*

eju

bukan eju: gula2 kan cpat cair =P

i tunggu elok2 je umo 20 =P

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino