My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

laki vs pompuan
korang baca paper Mingguan Malaysia x?
paper Kesihatan ada ruangan 'hati seorang lelaki' oleh penulis yg menggelarkan diri dia 'bro', mungkin sbb xnak identiti diketahui, takut kena baling dgn kasut tumit tinggi sbb dia selalu mengkritik wanita di ruangannya. tapi aku suka baca. mostly yg dia ckp btul tapi kekadang je over sket.

selalu terdengar di corong telinga;
perempuan ni kuat mengumpat
perempuan makeup, x bersyukur
perempuan ni sexist gile
perempuan x pandai simpan rahsia
perempuan kuat membebel
perempuan bla bla bla

hahahah.. ade2 aje kan. xpelah.
yang aku mau sampaikan disini, pompuan & lelaki dua-dua ada kebaikan & keburukan masing2. bukan semua perempuan & lelaki sama. & kita selalunya nampak keburukan daripada kebaikan.

jom kita cuba fikir positif saje
pd sume org =)

& btw, ade terbaca kat blog senior aku,
pompuan suka tangkap gambar muncung mulut, kembungkan pipi. lelaki pon sama je. cube jelajah myspace.com & lihat buktinya. ahaks.
ini gambar2 yang sempat aku cilok dr myspace.
mampos aku klu kantoi ngan pemilik gambar. haha

15 pendapat bernas:

nape diaorg ske tngkap gambo cmtu erk?? xpecialy pompuan..

lg satu ske sngt amek gamba lam toilet.. hhahaha.. amek gambar posing cam duk kt tmpat pelancongan je. haha

toilet pon da jdik
tmpt pelanc0ngan..
tu psl laaa kne amek gmb0..;)

lalallalala...

*dah komen dah

HAHAHAHA..laki n pompuan sama saja.suka tangkap pic buat mulut muncung..XD

omg EWWWW benci gile kot laki gmbr camni.


ahaha tp eju xamek gmbr cmtu kan kan? takpe. eju bagus. xDD

eju

eyi: ni mesti x baca abes ni. weh weh aku amek gmbar dlm toilet gak.HAHAHA

umira: hahahah yup3

akak: cheh

monica: haha..thats the point

arina: arina pon kan? arina bagus xDD

Chiepong

haha~
gila la..

still okay lagi la cik eju oii~
ishk3

yg paling xsedap hati ialah org yg xde LIFE! yes, I mean it..

curik gmbr org, then mengaku gmbr dia?? WTF.. dern~

gelinya aku tengok gambar tu.!
hilang kemachoan seorang lelaki.
-.-"

pembetulan :
ni bukan lelaki. ni 'lelaki yg nk jadi pompuan'.

laki2 normal x amik gmbr macam ni. mcam spastik.

ejuu..
lama x melawat..hoho..

eju

chiepong: haha.. yes2..

faiz: hahaha.. macho kot tu

zack: hahaha abes diorg kne kutuk. adess..

nina: uit lama menyepi? =)

ni r org panggil PHOTOGEDIK..

btw gurls dgn boys sume ade sikap masing2.. tp jd mslh bler bdk2 skrg xtau nk bzkan mne stu sikap boy n mne stu sikap gurl,,.. tu yg ade gurl jd cam laki, laki jd cam gurl..

'men r from mars, women are from venus' - bace buku nieh,, heh

eju

ko mmg ske baca buku2 cmni kan. hahaha

hahah..sokong2..

tapi tape eju. eju tak fotogedik. eju fotogenik je. hahaha :))

lagi satu buku:
why men dont listen, and why women cant read maps.

buku ni sama author dengan men are from mars, women are from venus tu :)

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino