My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

facebook addict

are you addicted to facebook?
i am. -.-"

apesal eik? aku cuba pikir balik nape aku suke sgt on facebook.
sebab benda2 ni kot..;


status updates
- boleh komen2, merepek2, & kekadang bleh tergelak sorang2 sbb komen tu mcm lawak. tapi bile xde org komen, aku delete balik status aku. haha, loser sey.
photo- bile org upload gambar, gi tengok. pastu tag tag sesapa yg ada. & komen2 merepek lagi.
stalk- meng-update-kan diri dgn gossip semasa. ;)
pet society- game ni sronok sbb aku suka beli baju utk pet aku.
social interview- buang masa jwb soalan x berfaedah. tapi suka skip soalan yg cam xbest


in conclusion, semuanya cuma BUANG MASA
kesian kat homework aku yg merayu-rayu minta disiapkan.


jadi,
aku nak boikot facebook selama seminggu!
starting from today.
so, aku akan on9 balik pada 8 December 2009
objektif: utk kurangkan addiction saja. tp fb tetap best. hehe =D

nak join? jom!
9 pendapat bernas:
Anonymous

sy xtau kalu sy salah bace ke, atau eju yg salah tulis, xpi dlm entry nie anda ckp anda akn balik pada 8 November 2009, but your entry pada 1 Disember?

anda guna mesin masa ape? :D

eju

ahahahhaha silap tulis! =))
ok2 akan diedit. thank u =)

oh no..
8 Dec kelas aku baru mula tp ko da dpt cuti..

cis seyh~
haha

hahaha eju. mot kapare akan merindui anda!

eju

aiman: slh phm ni, aku mmg tgh cuti pon skrg. i mean,8 december bru aku kembali online fb. heheh =D

alifah: awww ='( xpe, ym masih ada! ahaha

ARC

diriku ni men gak pet society..a.ritu g cc pastu terbukak pet society lak
dayyummm abes kantoi
ilang macho hahahhaha

mursyidah

huhu~

hehehe..sy pon edited dgn fb jgk..=)

eju

arc: ahaha..actlly eju men pet society pon sbb game tu dipromote di blog anda.cam sronok. haha

musyi: hihi~

monica: edited=addicted? ahah =P

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino