My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

eju baru
it's already 2010.
means it's time to reinvent myself =)


yes. ini la azam baru aku.
nak jadik eju yang baru

aku nak tinggalkan:
eju yang pemalas gile nak buat hw
eju yang suka berhutang esp bila ada fund raising sale
eju yang suka berangan & buang masa & kuat tidur
eju yang jarang senyum (yeke?)
eju yang tak konfiden dgn diri sndiri
eju yang low self-esteem
eju yg risau pasal benda2 kecik
eju yang pendiam

semua ni nak buang jauh-jauh.

& aku nak jadi opposite dari diri aku yang dulu.
eju 2010, eju baru. insyaAllah =)

"You are never who you think you are.
You can be anyone you want"
Steve Chandler

Happy New Year, everyone!
=D
6 pendapat bernas:

-eju yg suke berahsia dgn aku
-eju yg xske lepak kt kafe
-eju yg pendiam

hek2.. :)

p/s : wah ko pun suke qoute besh2 ni skrg.. :P

eju

aku da include the 3rd one tu, thx. tp 2 kat atas tu, xnak ubah. ahahah

p/s: dr dulu kot.cuma x slalu=D

waa..eju..hepi new year!!

jom berazam bersama2!

(ni ayat skema thp brape ntah..)

HAPPY NEW YEAR and ALL THE BEST..bgs azam tu..:)

eju

tiqah: hepi2! jom2! =D

monica: thank u =)

good luck eju! :)

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino