My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

2009: tahun bosan
sperti yg aku buat tahun lepas, satu entri penggulungan buat tahun 2008, kalini penggulungan utk taun 2009 lak. 2009 adalah tahun yg paling bosan dalam sjarah hidupku, sbb cuti 7 bulan kat rumah tanpa kerja, mmg.. bosan. duk kat kyuem pon kadang2 terasa bosan gak. aku mmg jenis cepat bosan kot -.-"
tapi, tahun 2009 ni,
aku banyak mencuba benda2 yg baru.
tahun yang penuh dgn 'kali pertama'. agak seronok la sebenarnya.=)


1st time bergiat aktif dalam forum
kalau org lain sibuk dgn facebook, myspace, etc; aku pulak sibuk berforum. forum ni mmg best sbb ramai org best2. ini dia link. thanx Skyevo Studio, sbb bagi aku jadik head GFX Crew =D

1st time bela hamster
miley kurus & justin tembamlake yg comel2 belaka. tp dua2 ekor da meninggal. T.T


1st time bergambar dgn selebriti tanah air
aku xde la minat sgt mereka tp iqram dinzly hensem okey..haha =D


1st time blajar bawak kereta & amek lesen
fuhhh pengalaman yg xkan aku lupa sampai bebila.teringat kat jpj misai tebal yg gagalkan aku tu. cis. xpe2, yg penting aku terhutang budi kat pakcik yunus yg sabar mengajar aku. =)


1st time naik teksi & ktm
aku mmg jarang gile naik pengangkutan awam. seronok pulak naik ktm. mcm naik roller coaster versi selow sikit.



1st time reti bawak basikal
thanx, cikgu intan! dah reti naik, terasa nak naik hari2 lak. pastu pegi beli goreng pisang. =D



1st time rasa tenang bile nak masuk kelas physics
klu dulu, aku mmg x suke gile msuk kelas physics. tp skrg kelas physics la yg paling rileks. tablemates pon best =D


1st time donate darah
wohooo, xde sape yg tau mcm mana takutnye aku masa ni. mula2 nak batalkan niat, tapi jannah & asri meyakinkan aku utk derma jugak. aku harap darah aku yg manis ni akan disalurkan pada org ensem. hahaha! xD


banyak lagi sebenarnya '1st times' yg aku x mention. xpelah, malas nak tulis banyak2. bukannye orang baca pon. kecuali ko, yg tgh baca skarang. hahah ;)

lepas ni nak buat azam baru pulak. 20 fasal.
moga2 tahun 2010 ni
lebih baik & menceriakan.
amin.. =)
8 pendapat bernas:

good luck babe~:)

ahaha like!

wah~
byknyer nyer 1st time...
hohohoho...

dah3..xyah tulih lg eju...
tu pun ak dh pnat bace..
ngahaha
byk mlak ko nye first time ek..hehe

eju

monica: thanx.u 2 =)

alifah: hee =D

afiq: sronok la tu nama ko femes kat sini. haha

rapik: iyolah..

CchiepongG

pisang goreng la cik adik oi...

lagi satu.. first time ehem2.. hahaha

eju

chiepong: same lah tu xD

akak: shhhhhhhhhhh!!! haha=P

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino