My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

rindu
*jgn baca post ni klu anda bosan sbb nanti jadi extra bosan.


harini aku gi skolah lama. ade speech day.


masa dekat nak sampai pagar skolah, aku rasakan debaran yg sama mcm debaran yg aku rasa dulu, sejak pertama kali aku masuk pagar ni. dub dab.. dub dab..

& masa nak parking, ada ramai juniors berkeliaran kat parking lot. & mase aku nak kluar kereta tu, sume orang cam usha aku dow. pastu kena serbu. malu malu malu! haha.. time tu, aku dah rase sedih dah.. sebab.. aku, bukan lagi dipandang sbg pelajar, tapi, bekas pelajar.


sedih.
5 tahun kat sini dah berakhir.
banyaaaak sgt yg dah berubah.
aku sendiri sdikit sbanyak dah berubah.

walaupun aku mungkin hanya 'another kys student', xde pape yg special pasal aku di kys, tapi.. skolah ni dah banyak mengajar aku. walaupun lebih banyak pahit dari manis, tapi, kenangan manis tu la yg sangat memberi kesan kat aku. kadang2 aku menyesal.. sbb.. aku x gunakan 5 tahun tu sepenuhnya.. sebab 1 peristiwa kecik, aku tutup semua peluang aku utk enjoy stiap saat kat skolah ni.


haih.

kalau la aku x masuk kys, mungkin aku bukanlah eju yg tengah type post ni skarang. aku mungkin jadi eju yang rosak. eju brutal. eju rempit. haha..

thanx kys

.


& i'm very happy to c u guys, titanz..
tp sedih, x ramai yg datang =(
5 pendapat bernas:

teringin nak tengok eju rempit.. ^^

haha..jom g rempit..kui3..fuh, nsb bek eju msk kys, klu tak, tak jumpala ena eju kat cni..hee..

eju

faiz> rempit gune basikal bleh la..hehe

erna> tula.klu x,eju xkan msuk ky =)

eju
This comment has been removed by the author.
Anonymous

ejujamil..ntah kenapa kita rindu sangat..n rasa sangat nak nangis..

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino