My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

kecomelan



arini umar ade pertandingan menari.

semalam, umar practise skejap kat dalam bilik. tarian tradisional, berpasangan. ehem3, kecik2 lagi dah menari dengan pompuan. hahah..


pastu kaklong cerita kat kitorang sume
"nama partner menari umar tu puteri.."
"fuiyoo.." reaksi semua orang.
pastu, umar pandang je mak dia, & bisik kuat2.
" mama.. kenapa mama bagitau..."
budak kecik pun tau malu..hahahah..
neneknya pun cakap,"alah, budak kecik, takpe.."

_____________________________

pastu, kat dapur, aku try tanya balik.


"apa nama perempuan tu? lupa la.."
umar, "puteri lah"
aku, "rambut dia panjang ke pendek?"
umar, "panjang, tapi dia tak comel"



adehh.. x comel?? haha.. baru 5 tahun dah pandai bezakan comel/x comel. mentang-mentang la dia hensem.. takpe2, nanti aku didik umar supaya dia tidak melihat hanye pada paras rupa. hahah xD

0 pendapat bernas:

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino