My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

wan nur anati
disebabkan atie tulis 1 post kat blog dia khas untuk eju,
ni, terpaksa la eju balas balik, dedicate 1 post khas utk atie.
hahah ;)



to my biggest stalker;
HAPPY 18TH BIRTHDAY!
may Allah bless u & may all ur dreams come true..

fuhhhhh gile bosan tgk muke atie bertahun-tahun. masuk2 kys je da jadi bedmate. dah la masa form 1 slalu gaduh.. haha..
malangnye nasib kte, tpaksa jadi dormmate & housemate for 5 years. ingatkan takat 2008 je, skali scholarship pon dpt sama! haha.. n secara jujur, 1 of the reasons kte reject JPA is sbb atie ckp "on personal gain, of course kte nak eju pilih pnb". serius owh ;) n sekali dah masuk sini pon, jadi housemate LAGI. chaletmate plak tu. haha..
& i want to say THANK U VERY MUCH for everything.

atie banyaaaaaak sgt tolong kte. like BANYAK SANGAT2! bile kte takut nak jalan sorang2, atie sanggup teman kite jalan jauh2. bile kte sedih/tension/happy/mood gedik/excited/frust, atie la tempat kte nak ceritakan semua benda. sbb so far, atie yg paling faham apa yg kte rasa kat sini. thanks!


& ucapan terakhir dari kawanmu yang best ni,
mengaku je la yg eju memang best.
kalau x, xkan atie suka stalk kte kan? hahah=P


1 pendapat bernas:

Eju, saya dah post comment, but thanks to our college's superb internet connection, rasanya macam dah hilang je.

Sigh.

Anyways, thanks a lot.saya sayang anda, tapi anda tahu itu bukan?
And you better love me too, sebab anda akan tengok muka saya sampai ke tua. hahahah.

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino