My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

a LOOONG week
seminggu ni terasa panjaaaaaaaang sgt.
banyak peristiwa jadi minggu ni, yg aku xkan lupa sampai bila2..
ada peristiwa pahit, ngeri, & manis =)
_________________________________________________
peristiwa pahit:
chalet kena rompak.
xdela pahit sgt, sbb bilik aku x berjaya dikopakkan oleh si pencurik, cume tombol aku rosak. tp yg xkan aku lupa, kitorang empat2 chaletmates duduk dekat2, bincang sal pencurik tu smpai menggigil-gigil sbb takut. hahah..
_________________________________________________
peristiwa ngeri:
derma DARAH
sangaaaaaat ngeri, okay!!! memula tu, aku yg over excited ajak sume orang derma darah. sekali da sampai kat tempat tu, trus rasa nak cancel niat aku. tapi, atas desakan jannah & asri, aku cuba je la teruskan dgn niat derma darah. haha.. memang aku x tengok langsung jarum & darah aku. ngeri doh!! hish. pasni taknak derma darah lg. haha
___________________________________________________
peristiwa manis:
semestinya, cultural performance
minggu ni adelah minggu final preparation for CP. memang sangaaaaat penat. penat sbb banyak keje props yg kena wat, plus, otak ni asyek risau dok fikir nak settlekan everything by friday. tp alhamdulillah, kami berjaya! o yeah, o yeah! & CP 2009 tlah diiktiraf sbg the best CP in kyuem history. =)
tapi, sedih skit sbb aku tpaksa duduk kat backstage. dah la xdpt tangkap gmbar props. huhu.. tp xpe, cp tetap best. usaha batch 12 berminggu2 ni, memang berbaloi ar. weeehooo! & beribu juta terima kasih kpd backstage crew yg x pnah merungut bila tpaksa jadi backstage crew. hahah =D



deco team.
tiada dlm gambar: farah, mariam,maisara, saara, judo, hannan, fawwaz, & ramai lg yg kadang2 menolong =)

& x lupe gak, apek, working partner yg bagus & efisien. dulu, aku ade gak keje ngan beberapa orang, & diorg agak lepas tgn & tinggalkan sume beban atas aku. tp, apek ni kira bagus r sbb dia komited. thanx, pek!

huish, x lama lagi exam nih. doakan aku! =D

1 pendapat bernas:

omg, cam kanak2 la muka korang :P

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino