My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

kisah burger

minggu ni minggu exam.
makin stadi, makin lapar; so setiap malam kami satu chalet order burger. tengok je ar tong sampah tu, sampai penuh dengan plastik burger je.
1st night kitorang order burger ayam cheese special.
delivery sampai kat jalan raya je. so, kena gi ambik dalam suasana gelap tanpa lampu jalan. aku gi tunggu delivery ngan anati, sekali nampak ade satu lembaga ni, jalan sorang-sorang, slow-slow je kat tgh jalan yg gelap tu. cuakk gileee dow.. lagi-lagi, skarang ni sume tgh kecoh pasal kisah sekumpulan perogol terlepas di lembah beringin, & kisah hantu rambut panjang tanpa muka yg diceritakan oleh seseorang yg tnampak kat jalan raya ni jugak. dah ambek burger, kitorang lari lintang pukang balik chalet.
entah-entah pakcik guard. cis. penakut.
btw, lepas balik tu, anati cakap, "that delivery guy tu boleh tahan hensem doh". cis, aku tadi cuak sangat, x sempat nak usha. haha.. pastu, the next day, kitorang order burger lagi. aku pon excited nak pegi ambik sebab teringat anati cakap budak delivery tu hensem.
sekali motor delivery guy sampai.
dari jauh nampak hensem.
sekali tengok dekat2,
cis!! budak form 2 kot!!
haha.. mati2 kena tipu..
the next day, order lagi.
aku : hello, nak order burger boleh?
burger : boleh.
aku : nak burger ayam cheese empat.
burger : chalet L46 kan?
aku : betul!
waaa sampai boleh ingat nombor chalet aku. hahah..
p/s: fuhh panjang lebar aku membebel. sbenarnye
baru lepas exam chem. nak lepas tension =.="
3 pendapat bernas:

dia 'boleh tahan handsome untuk lembah beringin punya standard je'. sila justifykan yang itu ya terima kasih. nanti orang ingatkan saya tiada taste pula. haha.

jom order burger lg

uiks..kne tipu ke? delivery boy tu kn bdk form 2 yg ENSEM. :)

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino