My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

takkkk sabarrrr
sakit rumah. sakit rumah. sakit rumah.
tak sabarnye akuuu nak balik esokkkkk!!!


aku cam xde mood gile gile nak skolah lagi  2 hari ni.
haih. nak balik. nak balik.
the reasons aku x sabar nak balik:



1. dah sebulan x jumpe mak abah ='(
2. nak tengok zaim yg dah pandai duduk & cakap sikit2
3. dah tiga bulan x jumpe kakak, 
ade banyaaaaak sgt benda nak cerita =D
4. nak berbuka puasa kat umah dgn masakan mak,
tiga minggu ni,tliur je dengar mak ckp lauk2 dalam talipon
5. rindu kat rumah. home sweeeet home!



cepatla esok, cepatla esok... -.-"



p/s: mushi suruh tulis nama dia dlm blog aku.
mushi, ni ha, eju dah tulis ni =P
1 pendapat bernas:

hoho.... aku blk ari nih!!!!!!!!!!!!!
wakakakaka....

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino