My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

salah eja
aduuuui sakit perut aku gelak =))
budak umar ni rajin nak menulis ayat, tapi ejaan dia salah
tengok la ni;


correction:
umar sayang makciK
umar sayang buSu
umar suka maIN deNgan hariZ

correction:
busu suka maIN kompUTER
makcik makan sarun = xdpt dikenal pasti
umar suka MAINAN



yang part 'busu suka maring kompita' yg x tahan tu.haha..
dia slalu kacau aku bile aku online. sbb dia nak main game.
aku pon slalu tipu dia, 'busu dah delete semua game'
pastu dia pon pcaya.. bagus.. senang sket aku nak on9. hahah

6 pendapat bernas:

wahaha~ eju kene la ajar dia mengeja lagi~ wahaha~

prektis ajar anak ker? hehe~

alololorrr~~
cutenye die :)
berusaha tu! hahaha

bkn ko ke ngaja dia ngeja ari tu?? masih gagalll... hahaha

3dots

cute nye anak buah...
tp busu dia x pndai ajar bdk mengeja... hehe...

Makcik pakai sarung..??

Makcik makan terung..??

Hanya dia & Allah je yg tawu hehe :)

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino