My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

my babies!
http://www.morphthing.com/


kakak la ni,
dia gi introduce website ni kat aku..,
leh tengok how ur baby will look like,
if u were married to someone.
so aku yg tengah bosan ni pon try la mende alah ni.
sronok gak sey, tengok rupa babies yg bakal aku dapat=D



camni la rupa baby aku dgn daniel radcliffe ;)
ada kesan spec tu yang x tahan!! haha




ni pulak, rupa baby aku dgn joe jonas..
cute kan?
bleh ar kawen ngan joe jonas, nanti dapat baby cute ;D




& gambar baby yang last ni,




baby yg paling tembam & cute;
adalah gambar baby aku dengan...
jeng jeng jeng..
*drum rolls*


TEKA SENDIRI!
;)
9 pendapat bernas:

jeleznya! i nak baby dengan dan radcliffe jugak! :p
suroh teka eh..tayah teka ah. hahaha agak2 je :p

sape la yg bertuah tu kn huhu :P

kaka kan??? sure nye. baca star hari ni!! ada gmbr die tersengih dlm pullout. wheeeeeeeeeeeeeeeee xD

eju

alifah> xleh agak2.. nanti salah, jadi pitnah =P

fadh> bertuah ke? malang kot..hahah

arina> alamak arina!! sheeeeeet asal laaaa eju lupe kaka T.T mesti kaka marah eju oh noooo T.T yeke? ok2 eju beli star skarang jugakkkkk!! =D

hahaha.
cm kewl.
aku nk try gak la.
hahaha.

ouh yeke.. bg lah klue!
org tu pakai spek yek? XD

eju

ain> terai jgn x terai! ;)

alifah> xpe la alifah, alifah xkan dpt teka nyer =P

oooo.. alaaa ni mesti org yang kompem alifah tak kenal eh.

musyi

eju~
cm tau je spe...
huhu (>.<)

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino