My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

impian
imperial college london
faculty of engineering



kebelakangan ni, aku terlupa. & aku terleka.
oleh perkara yg x sepatutnya aku ambil kisah.
aku biarkan je diri aku hanyut dlm situasi yg melekakan tu.
& skarang, aku sedar, yg ia cuma memakan diri aku sendiri.



baik aku lupekan aje sume ni.
& cukuplah, letak titik noktah tu disini.
full stop
.


aku ada cita-cita, masa depan untuk dikejar. untuk dicapai.
& i will work hard-damn hard, for it.
september 2011,
aku akan fly ke imperial college london.
& impian ni, xkan tercapai kalau aku hanyut.
jadi, eju, tolong jgn berenang kat sungai sbb nnti kau hanyut



doakan aku berjaya.
=)

9 pendapat bernas:

no2... ko xkan lemas kalau berenang di sungai... tp kalau ko xcuba berenang utk ke daratan dan tunggu utk lemas.

=)

p/s:aq mcm tau je ape yg melekakan ko..
hehe

eju

masalahnye, aku mmg x reti berenang.. hahaha =))

p/s: tak.. ko xtau.. & xde sape yg tau..

eju...jiwang ayat..heh..

neway eju..aku balingkan pelampung kat ko ek supaya jgn lemas..XD

eju,chaiyok n gud luck!
eju xkan leh hanyut,aku pasti!!

eju

tiqah> hahaha smlm eju jiwang jap =)) ok2, nnti swimming test balik raye nnt, bg eju plampung k!


feeq> thanx feeq!!=)

ehem--jiwang ;)
i think i know apa yang melekakan eju, tapi bukan yang macam apa yang harinn cakap dekat atas ni :D

aminnn! :) semoga kita semua berjaya dan dapat apa yang kita impikan selama ini. ingatkan jugak alifah kalau nampak alifah ni leka sangat XD

salam....
waaaaaaa imperial college london
faculty of engineering tuh......

trigt taun lps ka taun nih kazen aku jd melayu pertama dpt anugerah lonza kat sana.....
moga2 lps nih klu bleh aku nak dgr kawan aku plak jd melayu k2 dpt anugerah kat sana nanti....
inysa Allah...

eju

alifah> ciss..sume org pon bajet tau, tp sbenarnye xde sape pn yg taw ape yg melekakan eju =P

okeyh,alifah pn ingat2kan eju gak


asyraaf> iye?? nak kenalan ngan kazen ko leh?^^ congratz to him, insyaAllah eju akn try contohi dia =)

aiiih dok kt daratan pn bley hanyut ke hhehe..neway blaja rajin2x..study as hard and smart as u can.

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino