My Picture

hai. saya eju. saya blog pasal macam2 subjek dan peristiwa. menetap di London utk 9 bulan dan di Malaysia utk 3 bulan, setiap tahun sehingga 2015.

More about me»

sri pentas TV3
sabtu lepas, aku, aisyah, asri, & shahira kena invite pegi sri pentas tv3 untuk sesi interview rancangan MHI. topik dia, 'remaja beredukasi bebas gejala sosial'. nanti tengok ar MHI hari khamis nanti ek! dah lepas shooting, kitorang jalan2 snap gambar kat studio-studio tv3.


studio MHI

ni pon studio MHI

studio rancangan nasi lemak kopi o

yang ni aku xtau studio utk rancangan pe

studio utk Buletin 1.30

al-kuliyyah


dan sebenarnya kan, aku tipu je tadi. hehehe..
bukan interview MHI pon,
actually kitorang pegi sri pentas sebab nak sewa costume for cultural performance.
alang-alang tu, bergambar le skali. ^^
10 pendapat bernas:

aku ingatkan btol taw tadi.. gler gempak junior batch12 aku ni.. hampeh btol! hehe

loooo...
dorg xajak jd pengacara wanita hari ini ke...hehe

hampeh, aku igt hg msuk tv ka pa, rupanya msuk sri pentas ja....
klu cam tu bek x yah hbk....

aiseh.

semngat dah aku nak tgk mhi.

tapi rupanya......

penah ke MHI bt recording.. huhu.. bkn slalu main live ke...

tu pun dah tau bnda ni tipu.. hahah

eju

lili> gempak la jugak, pinjam costume utk cp sampai gi tv3 =P

zoul> diorg da offer da, tapi kitorang reject..hehe

asyraaf> hang jeles ka? hahah

red> tgk je la, menambah pengetahuan.;)

eyi> ko memang bijak..hahaha

ceh...hampeh tul eju...bwu igt nk g kedai mamak tgk mhi sbb dkat umah xder tv...terbantut la...hahahaha...ehh...kang kna tnagkap lak g kedai mamak pagi2...hahah

fadia ilham

wah, gempaklah petsis! siap gi tv3 pinjam costume gitu! nnti bangsawan nnti mantapla! hehe

ade rupa pengacara jugak le kalu duk situ :D

eju

hafiz> ala cakap je la mmg nak gi kedai mamak nak mkn bkn nk tgk mhi =P

fadia> yea, sapphire da cop nak sewa costume dr designer yg slalu design tuk tv3 & astro for bangsawan =D

ripah> o yeke wahaha =))

Cerita kedai kopi

tetamu

kelab kapucino

komen kapucino